Over

Als een foto al meer dan duizend woorden zegt, hoe veel miljoenen moeten er dan wel in een filmpje zitten? Een filmpje is ideaal als herinnering, om uw boodschap over te brengen of om anderen uw belevenis te laten zien. Je kunt vele dingen bedenken om te filmen; Als u wilt zien wat ik allemaal gefilmd heb, kijk dan onder Portfolio in het menu, of kijk op youtube.com/simonpruijn.

Als u een bedrijfje heeft en u wilt een promo maken, u organiseert een (muziek)evenement, of u wilt een advertorial maken, kortom, als u iets wilt laten zien, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben actief youtuber en heb inmiddels meer dan 120 video's daar staan. Verder vind ik dat een filmpje voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ik voer goede prijzen, voor een goed product.

U kunt mij boeken door een e-mail te sturen naar filmen@outlook.com. Hier kunt u ook vrijblijvend terecht voor vragen, offertes en andere zaken. Ook is het mogelijk dat ik een keertje bij u op bezoek kom om alles een keertje door te spreken.

Schroom u niet om een mailtje te sturen met daarin uw ideeën. Ik denk graag met u mee!


HOE KRIJGT U DE BESTANDEN AANGELEVERD?

U krijgt de bestanden digitaal. Ik mix af in Full HD, .mp4 H.264 codec, zodat het gemakkelijk is af te spelen op alle computers en snel naar YouTube kan worden geüpload. Op aanvraag kan ik het bestand ook direct voor u op YouTube zetten.

Mocht u bijvoorbeeld een eindmusical of voorstelling hebben, dan is een verdienmodel d.m.v. DVD's aan te vragen door te mailen naar filmen@outlook.com.

Naam:
Simon Pruijn
Studie:
Technische Bedrijfskunde, Universiteit Twente
Hiervoor:
Stedelijk Gymnasium Haarlem
Leeftijd:
20 jaar.

Best bekeken video:
Emma de film, meer dan 500,000x
Acteren:
Starring #17, Schooltoneel, NEST, TarTrek

Gewerkt voor o.a.:
Kunstbende, PEPP talx Haarlem, Buitenboel
Favoriete webserie:
Film Riot