Portfolio

Alice & Eve

Tien portretten van vrouwen in de computer science. Van het verbeteren van de energietransitie tot de combinatie van muziek en programmeren tot aan het modelleren van breinfunctionaliteiten in 3D software met behulp van tensors.

De Huur is te Duur

Motion Graphics voor de online campagne van BNNVARA over waar je terecht kunt als je te veel betaalt voor je woning, en hoe het puntensysteem werkt.

Purchase to Pay

Om artikelen en diensten in te kopen maakt de Universiteit Twente gebruik van een bestel-en inkoopsysteem. Dit systeem was verouderd en ingewikkeld. Om de invoering van het nieuwe systeem aan te kondigen, maakten wij een animatievideo.

Kassa

In de wekelijkse animaties van Kassa worden bijvoorbeeld cijfers en grafieken getoond. Vaak op creatieve manier. We leggen uit hoe een organisatie werkt, maken een probleem inzichtelijk, of laten de resultaten van de enquête zien. De animaties zijn creatief, verfrissend en nieuw.

Meet the Teacher

In de Bacheolor studie Creative Technology en aanverwante Master studie Interaction Technology worden programming, electrical engineering en design gecombineerd om iets nieuws te creeëren. De opleidingen willen graag de gezichten laten zien van de docent, studenten en alumni, en deze door middel van hun verhaal inzicht geven in de studie aan studiezoekers.

VU/UT

Tijdens de Bachelor Mechanical Engineering aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit Twente maken studenten technische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Om de website kracht bij te zetten vroegen de Vrije Universiteit en de Universiteit Twente een persoonlijk portret van een van de studenten: Tarik Yurt.

Kunstbende

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent tussen de 12 en 18 jaar. Met de wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Seddle helpt mee aan de after movie van deze landelijke finaledag. Dit doen we om sponsors te informeren en als beeldmateriaal voor verdere promo’s.