Onze Aanpak

Bij Seddle Productions werken we samen met de klant. We betrekken je bij iedere stap in het proces, om te zorgen dat er aan het eind een video staat waar je blij van wordt. We maken authentieke video’s met echte mensen. En niet alleen video’s met een vast receptje. Of nog erger: een script dat eigenlijk net niets zegt.

Om het maken van een video toch een beetje vorm te geven werken we in een aantal stappen. Maar ook dát is niet in beton gegoten. Als het nodig is gaan we een keertje terug, slaan we een stap over, of voegen we een trede toe.

Persoonlijk Kick-off gesprek

We starten met een persoonlijk kick-off gesprek. Dit kan via de telefoon, met videobellen of als we bij elkaar in de buurt zijn dan komt Simon persoonlijk even langs. We kijken naar voorbeelden van werk en wat er in het verleden goed en slecht werkte voor jouw organisatie. En waarom dat zo is.

Welke video heb je nodig om je doel te bereiken? Zijn er ook andere opties? Voor welke visuele stijl wil je gaan? Wat wordt de lengte van de video? Wie zijn stakeholders in dit project? En past dit allemaal binnen het vastgestelde budget?

Je hoeft trouwens nog niet gelijk antwoord te hebben op al deze vragen. Als we nog wat tijd moeten nemen, of het komt later in het proces is dat ook helemaal prima. Samen komen we er wel uit. Het is een gesprek waarin we samen zoeken naar de beste oplossing voor jouw vraag. Dus jij levert input en wij doen dat ook.

Als je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent over samenwerken dan maken we een offerte voor het project. Hierop zetten we een vaste prijs. Geen onverwachte reiskosten. Geen extra rechtenafkoop achteraf. Gewoon alles netjes vooraf op de offerte.

Planning en persoonlijk traject

Gelijk daarna maken we een tijdlijn voor het project. Een exact overzicht van de stappen en sessies die we gaan houden.

Een voorbeeld van een persoonlijk animatie-video traject ziet er uit zoals hier rechts.

Wij laten graag video’s zien. En je mag dan op alles reageren. Het verhaal gaat pas echt voor je leven als je het ziet, dus wij laten je graag zien wat we maken. Juist óók als het nog niet helemaal af is. Zodat je input écht meegenomen wordt.

Daarnaast denken we ook regelmatig mee over de verspreiding van de video. Denk aan ondertiteling, thumbnail, beschrijving en tags, of doorposten op social media of zelfs een volledige social media strategie.

Liever een video?

Bekijk de video hiernaast voor een samenvatting over hoe wij onze video’s maken.

Wil jij ook jouw situatie uitgelegd hebben?

Of je nou al een concreet idee hebt of alleen een probleem, samen kunnen we ervoor zorgen dat het tot een gave, duidelijke video leidt.