Cameraman & Editor

In het maken van een video gaat veel tijd en aandacht zitten. Wat is het idee? Wie wil je bereiken? Hoe ga je het verspreiden?

Bij Seddle Productions denken we mee met iedere stap. En jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Want wij weten welke valkuilen er zijn met een briefing, de dag dat we filmen en waar je tegenaan kunt lopen in de montage.

Wij werken met echte mensen. En halen het maximale in ze naar boven. Want uiteindelijk willen we jouw organisatie laten zien zoals ie is. Authentieke en ambachtelijke video’s dus. En we bijten ons graag vast op een ingewikkeld verhaal. Vervolgens vertellen we jouw ingewikkelde verhaal op zo’n manier dat degene die de video kijkt het direct begrijpt.

Soms hebben onze klanten hun verhaal al klaar. Dan hoeven we alleen maar te komen met de camera en schieten we de mooiste beelden. Alles in overleg. En alles persoonlijk. Daar staan we voor.

Bekijk ons werk in diepte met de volgende cases:

Wil jij ook jouw situatie uitgelegd hebben?

Of je nou al een concreet idee hebt of alleen een probleem, samen kunnen we ervoor zorgen dat het tot een gave, duidelijke video leidt.